Media BOK31 Mer elektronik för modelljärnvägen

Mer elektronik för modelljärnvägen

Mer elektronik för modelljärnvägen
SEK110.00

By buying this product you can collect up to 110 bonuspoints.

 Out-Of-Stock
  • Secure payment with Netaxept Secure payment with Netaxept

Description

Mer elektronik för modelljärnvägen: av Rutger Friberg

Trycket från läsekretsen har gjort att Rutger Friberg samlat ännu en bunt byggprojekt och tips till en tredje bok om elektronik på modelljärnvägen.

Det mesta rör sig runt tågbanan och fungerar ofta oberoende av vilken skala man använder. I vissa fall kan dock inbyggnadsmåtten i Z-skalan sätta stopp. Här finns också ett antal projekt som vänder sig specifikt till Märklinrallarna med växelströms-system.

I första boken var byggprojekten mycket lätta i början och svårighetsgraden och samtidigt funktionsmöjligheterna ökade vartefter. I denna bok finner du samma övergripande uppläggning. Men nu har ribban höjts några centimeter.

Ett tiotal projekt är samlade under ett gemensamt tema - programstyrning. Du behöver inte kunna ett skvatt om datorer eller ha en sådan eller ens tycka att datorer intresserar dig. Likväl styr vi avancerade förlopp som uppsatta på anläggningen garanterat imponerar på varje åskådare.

Här finns också lite lättsam teori insmugen för att försöka svara på den ständiga frågan: 'Hur fungerar det?' éven läsare som är intresserade av elektronikprojekt utan tåganknytning kommer att ha glädje av bokens innehåll. 96 sidor. Häftad. Rikt illustrerad.

Specification

Böcker
BOK31