Bandit 2WD 1/10 RTR TQ Blå - Med Batteri/Laddare

Bandit 2WD 1/10 RTR TQ Blå - Med Batteri/Laddare

2 695,00 kr

Denna produkt ger dig 2695 bonuspoäng.

 I Lager
  • Betala säkert i vår webshop! Betala säkert i vår webshop!

Beskrivning

Bandit 2WD 1/10 RTR TQ Blå - Med Batteri/Laddare.

Traxxas Bandit XL-5 - Körklar 2WD Buggy

4A 12V automatisk snabbladdare
Traxxas 3000mAh 8.4V 7-cell NiMH batteri med iD™
TQ™ 2.4GHz radioutrustning
Tätad elektronik för underhållande körning på alla underlag i alla väder
Toppfart ca 55km/h (med alternativ 31T motordrev - som ingår)
Titan® 12-T 550 Motor
Utrustad med Traxxas patenterade och strömtåliga kontakter
Traxxas Bandit™ tar den traditionella RTR-buggyns prestanda till nya nivåer. Det lätta Bandit-chassit är laddat med en vass Titan® 12 motor och ett strömtåligt XL-5 elektroniskt fartreglage som ger blixtsnabb acceleration och otrolig toppfart på över 50km/h. Gasen i botten och Bandit sprutar massor av grus, flyger över jättehopp och visar upp imponerande prestanda och väghållning i sväng efter sväng. För att uppnå alla dessa egenskaper är Bandit utrustad med en avancerad drivlina med patenterad slirkoppling (Revo®-Spec Torque-Control™) och Alias™ högpresterande 2,2" racingdäck. De nabbade bakdäcken och ribbade framdäcken är mönstrade och konstruerade för att fungera väl ihop med Traxxas unika gummiblandningar. Tillsammans ger de bästa möjliga kombination av grepp och riktningsstabilitet i de flesta typer av terräng. Däcken är monterade på 2.2" spegelblanka kromade Tracer™ fälgar. 2,2" är standard för 1/10 buggy så det finns ett stort utbud av andra däck och fälgar att ta del av, t ex Traxxas Anaconda 2,2"gatdäck.

Med Traxxas exklusiva vattensäkrade elektronik kan Bandit utan större problem plöja genom vattenpölar, lera och snö. Dina kommande R/C-äventyr begränsas bara av din fantasi. Långa hopp eller tuff racing - Bandit tål allt. Traxxas erkända hållbarhet är utan motstycke och Bandit är byggd för att köras tufft och hålla dig borta från arbetsbänken. Dessutom kan den uppgraderas med massor av Traxxas fabriksdelar och tillbehör för ännu bättre prestanda och personlig stil.


2.4GHz Radioutrustning med precision
Med TQ™ 2,4GHz radiosystemet är det bara att slå på strömbrytaren och köra. Det finns inga kanaler eller frekvenser att hantera, istället ligger fokus på att ha kul. Sändarens ergonomiska design är bekväm för långa körpass och inbyggd antenn gör att du slipper utsatta utstickande delar.

Training Mode™
Traxxas exklusiva patenterade träningsläge ger alla, oavsett förutsättningar, möjligheten att få ta del av lite härlig R/C-racing. Du är aldrig mer än ett knapptryck bort från att begränsa motorns effekt till 50%. Detta gör det möjligt för unga eller nya förare att på ett säkert sätt utveckla sina färdigheter innan de släpper loss kraften i Titan 12T-motorn. Bandit är perfekt för förare på alla nivåer. Träningsläge gör det även enkelt att lämna över sändaren för en snabb provtur till en kompis som aldrig tidigare kört en radiostyrd bil.


4A 12V helautomatisk snabbladdare
För snabb, bekväm och problemfri laddning så ingår en 4A 12V laddare. Denna NiMH-laddaren använder ett 12 Volt uttag (Cigg-plug). LED-lampan ger laddningsstatus så snart batteriet är anslutet. Laddaren är optimerad för laddning av ditt Traxxas iD Power Cell NiMH-batteri. Laddarens elektronik säkerställer att batteriet får full laddning varje gång. Statuslampan blinkar grönt för att indikera när laddningen pågår och lyser sedan grönt med fast sken när laddningen är klar - enkelt och säkert.


Traxxas Power Cell NiMH Batteri med iD™
Bandit levereras komplett med ett Traxxas iD™ Power Cell™ 3000mAh 8.4V batteripack. Detta högkvalitativa batteri har kraftig 12AWG kabel och strömtålig Traxxas iD™ kontakt. Traxxas iD-laddare (säljs separat) identifierar automatiskt iD-utrustade Power Cell-batterier och ställer in och optimerar laddningsinställningarna automatiskt.


BANDIT (#24054-1) Specifikationer:
Längd: 413 mm
Bredd Fram: 250 mm
Bredd Bak: 250 mm
Vikt: 1.36 kg
Höjd (totalt): 178 mm
Hjulbas: 286 mm
Stötdämparlängd fram: Long
Stötdämparlängd bak: XXLong
Framdäck (färdiglimmade): Alias™ Ribbed 2.2"
Bakdäck (färdiglimmade): Alias™ Step-Pin 2.2"
Framfälgar: 2.2" Mirror-Chome (Tracer™)
Bakfälgar: 2.2" Mirror-Chome (Tracer™)
Fartreglage: XL-5™
Motor: Titan® 12T 550
Styrservo: #2056 High Torque Waterproof
Sändare: TQ 2.4GHz
Mottagare: #6519 3-Kanals Mikro
Utväxling (intern): 2.72 (total: 10.17)
Typ av diff: Drevdiff stål
Drev Pitch: 48P
Chassimaterial: Fiberkomposit
Toppfart: ca 55km/h (med alternativ 31T motordrev - som ingår)
Svårighetsgrad: 1
Mått batterilåda: 139 x 47.5 x 28 mm
Medföljande Laddare: 4A 12V helautomatisk
Medföljande Batteri: Traxxas 3000mAh 8.4V 7-cell NiMH batteri med iD™
Behöver kompletteras med: 4st AA(R6) Batteri till sändaren

Specifikation

Traxxas
24054-1-BLU
1 st
Specifikation
Skala
1:10